Pályázat száma

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00452

Kedvezményezett neve

OKÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

A projekt címe

OKÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA

Megvalósítás helyszíne

Okány

Támogatási kérelem benyújtásának dátuma

2016.09.30

Támogatás megítélésének dátuma

2016.11.17

Megítélt támogatás összege (Ft)

7 000 000

Támogatási arány (%)

100

Szerződés hatályba lépésének dátuma

2016.11.29

Szerződésben megítélt támogatás (Ft)

7 000 000

Szerződésben elfogadott összktg. (Ft)

7 000 000

Projekt tervezett kezdése

2017.01.01

Projekt tervezett befejezése

2018.06.30

Kifizetett támogatás összege (Ft)

7 000 000

Okány község Önkormányzata és Biharugra Község Önkormányzata 2013. január 1. napjától hozta létre az Okányi Közös Önkormányzati Hivatalt. A Hivatalok az MÖTV-ben meghatározott kötelező és önként vállalt önkormányzati feladatokhoz kapcsolódó adminisztratív és szabályozási, illetve hatósági feladatokat látnak el. Az ügyintézői létszámok behatároltsága időben abszolút mértékben és időben is eltérő mértékű túlterhelést eredményeznek.
Jelen pályázatban foglalt és részletezett tevékenységek végrehajtása estén a megpályázott összeg nem éri el a közbeszerzési kötelezettségre vonatkozó összeghatárokat.
A pályázatban foglalt tevékenységek megvalósítása egyértelműen csökkenti az önkormányzati hivatalok adminisztratív terheit, és a szolgáltató közigazgatás irányába vezeti a hivatalok munkáját a szervezési feltételeinek fejlesztésén (szervezet-, szabályozás- és folyamatfejlesztés) és az elektronikus folyamatok fejlesztésén, szakrendszerek egységesítésén, (tovább)fejlesztésén, szolgáltató képességének növelésén keresztül. 
A pályázat megvalósításától várjuk a magas szintű és korszerű (lakossági, államigazgatási és vállalkozások által használt) közigazgatási e-ügyintézési megoldások bevezetését, térnyerését.
Okány község Önkormányzata korábban is igyekezett az elektronikus ügyintézés első lépéseit megtenni: pl: elektronikusan kitölthető helyi adóhoz kapcsolódó űrlapok rendszeresítése.
Eszközbeszerzés
2 db "Rack szekrény 2." (15U (kb. 72x60x60cm) beszerzése
15 db új típusú (elektronikus) személyi igazolvány olvasására alkalmas eszköz beszerzése
9 db 21"-os, vagy nagyobb , legalább 1024 * 768 felbontású monitor beszerzése
15 db. szünetmentes tápegység kerül beszerzésre. UPS1 1000VA (900W; áthidalási idő min.: 6perc; max.: 2U)
2 db Switch eszköz 1. (Switch port jellemzők (8-16 LAN portig)) kerül beszerzésre
9 db MS windows alapú munkaállomás beszerzése
2 db MS Windows alapú operációs rendszerrel és irodai szoftverekkel együtt
Az eszközöket megfelelő referenciával bíró szakmai partnerektől tervezzük beszerezni, több árajánlat alapján, az összességében legkedvezőbbet fogjuk kiválasztani.
Kötelező tájékoztatás és nyilvánosság
A Kötelező tájékoztatás, nyilvánosság biztosítása a Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettsége Útmutatóban (KTK 2020) foglaltak szerint.
Az tevékenységet megfelelő referenciával bíró szakmai partnerekkel tervezzük megvalósítani, előzetesen bekért árajánlatok alapján, az összességében legkedvezőbbet fogjuk kiválasztani.
Működésfejlesztés és szabályozási keretek kialakítása
IT biztonsági szabályzat és iratkezelési szabályzat , valamint egyéb releváns szabályzatok módosítása.
Az tevékenységet részben az önkormányzat saját munkatársainak részvételével megfelelő referenciával bíró szakmai partnerekkel tervezzük megvalósítani, illetve önkormányzatunk rendelkezik IT biztonsági szabályzattal, a szakmai együttműködő partnerrel tervezzük folytatni az együttműködést.
Oktatásokon történő részvételhez kapcsolódó utazás
Az ASP központ által szervezett, az ASP szolgáltatás bevezetéséhez kapcsolódó oktatásokon való részvételhez szükséges utazások költsége. 
Önkormányzati szakrendszerek adatminőségének javítása, migrációja
Adattisztítás: adatminőség vizsgálata, adattisztítás során adatok megfelelőségének biztosítása. 
Rendszer testreszabása és paraméterezés: a hozzáférési jogosultságok meghatározása, beállítása mellett az önkormányzati működési paraméterek megadásával és beállításával biztosítani a rendszer működését. 
Adatmigráció: az ASP. Korm. r. és az ASP-szolgáltató által meghatározott módszertan alapján az adatok betöltése az informatikai rendszerekbe.
A tevékenységet részben az önkormányzat saját munkatársainak részvételével, illetve megfelelő referenciával bíró szakmai partnerekkel tervezzük megvalósítani, előzetesen bekért árajánlatok alapján, az összességében legkedvezőbbet fogjuk kiválasztani.
Önkormányzatok elektronikus ügyintézéséhez kapcsolódó feltételek kialakítása
Az önkormányzat elektronikus ügyintézési folyamatának kialakítása, az elektronikus ügyintézéshez kapcsolódó belső szabályzások megalkotása, a szükséges önkormányzati rendeletek elkészítése, a folyamatban részt vevő ügyintézők felkészítése.
A tevékenységet részben az önkormányzat saját munkatársainak részvételével, illetve megfelelő referenciával bíró szakmai partnerekkel tervezzük megvalósítani, előzetesen bekért árajánlatok alapján, az összességében legkedvezőbbet fogjuk kiválasztani.
Projektmenedzsment
Projektmenedzsment feladatok ellátása a projekt megvalósítási szakaszában. Az elszámolások és a monitoring jelentések elkészítése, valamint a pályázattal kapcsolatos valamennyi szakmai adminisztráció.A tevékenységet az önkormányzat saját munkatársainak részvételével tervezzük megvalósítani. 
Tesztelés, élesítés
Az ASP szolgáltatáshoz történő csatlakozás során kialakításra kerülő szolgáltatások működésének, a migrált és átadott adatok tesztelése, ellenőrzése.

© 2015 Kreatív-Webmester. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Please publish modules in offcanvas position.