Pályázati felhívás: Pénzügyi ügyintéző (gazdasági vezető) munkakör betöltésére

Okányi Közös Önkormányzati Hivatal

                        

a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Okányi Közös Önkormányzati Hivatal Pénzügyi ügyintéző (gazdasági vezető)

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                        

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Békés megye, 5534 Okány, Kossuth Lajos utca 16.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

19. Pénzügyi és számviteli feladatkör

Ellátandó feladatok:

Tervezi és elkészíti Okány Község Önkormányzata és intézményei költségvetését, zárszámadását; Felel az önkormányzat és intézményei finanszírozási, adatszolgáltatási, beszámolási és a pénzügyi, számviteli rendjének betartásáért, a gazdálkodás jogszerű végrehajtásáért; Részt vesz a pénzügyi tárgyú koncepciók, szabályzatok, stratégiai dokumentumok előkészítésében, végrehajtásában; Részt vesz a képviselő-testület és a bizottságok pénzügyi tárgyú előterjesztéseket tárgyaló ülésein; Ellátja az ASP „gazdálkodás szakrendszer” működtetésével, kezelésével, a rendszerbe történő adatfeltöltéssel kapcsolatos feladatokat, műveleteket és felel azok szakszerűségéért; Ellátja az államháztartásról szóló CXCV. törvény és végrehajtási rendeletei szerinti gazdasági vezetői, pénzügyi ellenjegyzői feladatokat; Könyvviteli munkát végez; Elkészíti és továbbítja a pénzügyi tárgyú jelentéseket, beszámolókat, továbbá elvégzi az ezekkel kapcsolatos valamennyi egyeztetést és dokumentálja azokat;

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Önálló gazdasági szervezeti egység hiányában az államháztartásról szóló CXCV. törvény és végrehajtási rendeletei szerinti a gazdasági szervezetre és gazdasági vezetőre irányadó tevékenységi kör.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló" 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a(z) Okány Község Önkormányzat Képviselő-testületének a közszolgálati tisztviselők 2018. évi illetményalapjáról szóló 1/2018. (I. 11.) önkormányzati rendelete, az egyéb juttatásokra pedig Okány Község Önkormányzat Képviselőtestületének a Közszolgálati Tisztviselők Napjáról, valamint a köztisztviselőket megillető egyes juttatásokról és támogatásokról szóló 5/2017. (II. 2.) önkormányzati rendeletének rendelkezései az irányadók. 

                        

Pályázati feltételek:

         Magyar állampolgárság,

         Cselekvőképesség,

         Büntetlen előélet,

         Felsőfokú képesítés, A felsőoktatásban szerzett végzettség és emellett a) okleveles könyvvizsgálói vagy államháztartási mérlegképes könyvelői szakképesítés vagy az engedélyezés szempontjából ezzel egyenértékű szakképesítés, vagy b) gazdasági vezetői, belső ellenőri, érvényesítői, pénzügyi ellenjegyzői - 2012. január 1. előtt az Áht. szerinti ellenjegyzői -, vagy a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény150. § (1) és (2) bekezdése szerinti feladatok ellátásában költségvetési szervnél szerzett legalább öt éves igazolt szakmai gyakorlat, valamint mérlegképes könyvelői szakképesítés vagy a felsőoktatásban szerzett gazdasági szakképzettség.,,

         Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

         Felhasználói szintű Internetes alkalmazások,

         Felhasználói szintű Számviteli/pénzügyi szoftverismeret,

         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

         Három hónapnál nem régebbi, speciális hatósági erkölcsi bizonyítvány („büntetlen előéletű, vele szemben a Kttv. 39. § (1b) és (1c) bekezdésében meghatározott kizáró okok nem állnak fenn, valamint a 39. § (1) bekezdés c) pontjában meghatározott bűncselekmények tekintetében büntetőeljárás hatálya alatt nem áll”), vagy igazolás az erkölcsi bizonyítvány megkéréséről.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

         Egyetem, Pénzügyi, számviteli, gazdaságtudományi szak,

         önkormányzatnál illetve költségvetési szervnél szerzett pénzügyi, költségvetési ügyintézői gyakorlat - 1 év alatti szakmai tapasztalat,

         ASP „gazdálkodás szakrendszer” ismerete. - 1 év alatti szakmai tapasztalat,

Elvárt kompetenciák:

         Jó szintű Precíz, pontos munkavégzés, jó terhelhetőség, stressztűrő képesség, csapatszellem,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

         a 45/2012. (III. 20.) Kormányrendelet 1. melléklete szerinti fényképes, önéletrajz;

         képesítést igazoló okiratok másolata;

         Három hónapnál nem régebbi, speciális hatósági erkölcsi bizonyítvány („büntetlen előéletű, vele szemben a Kttv. 39. § (1b) és (1c) bekezdésében meghatározott kizáró okok nem állnak fenn, valamint a 39. § (1) bekezdés c) pontjában meghatározott bűncselekmények tekintetében büntetőeljárás hatálya alatt nem áll”), vagy igazolás az erkölcsi bizonyítvány megkéréséről.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. január 31.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Szivós László polgármester nyújt, a 06304663495 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

         Postai úton, a pályázatnak a Okányi Közös Önkormányzati Hivatal címére történő megküldésével (5534 Okány, Kossuth Lajos utca 16. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 1/63/2018. , valamint a munkakör megnevezését: Pénzügyi ügyintéző (gazdasági vezető).

és

         Elektronikus úton dr. Kiss Mihály jegyző részére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mail címen keresztül

         Személyesen: dr. Kiss Mihály jegyző, Békés megye, 5534 Okány, Kossuth Lajos utca 16. . 

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A pályázók személyes meghallgatását követően a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt a kinevezésről.

A pályázat elbírálásának határideje: 2018. február 2.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

         www.okany.hu - 2018. január 12.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.okany.hu honlapon szerezhet.

© 2024 - Okány Község Önkormányzata - Kreatív-Webmester - Minden jog fenntartva - Tervezte: JoomShaper

Főmenü