infoblokk kedv final RGB KA

Felhívás helyi vállalkozók részére!

Mint az a lakosság és a vállalkozások számára is ismeretes a szennyvízberuházás elnyerte a 100%-os támogatást. Annak érdekében, hogy a 2,1 Milliárd Forint értékű beruházási munkából helyi vállalkozók is részesedhessenek, egy úgynevezett ajánlati listát állítok össze, amelyet az önkormányzat eljuttat majd valamennyi kivitelezésre pályázó cég részére.
Ehhez szükséges felmérni azt, hogy itt helyben mekkora mennyiségű és összetételű gépi kapacitás (szállítóeszköz, rakodó, kotrógépek, egyéb eszközök) áll rendelkezésre a vállalkozásoknál, valamint azt, is, hogy milyen szakképzettségű szakemberek tudnának részt venni majd a beruházásba. Fontos tudni azt is,hogy mely vállalkozásoknak milyen tapasztalatai, referenciái vannak, amelyek a csatorna, illetve telepépítésben hasznosak lehetnek.
A témában május első hetében egy számítógéppel kitölthető adatlappal keressük meg a község vállalkozásait, ezen kívül a Polgármesteri Hivatalban a Műszaki csoportnál Varga József tud részletes felvilágosítást adni. A felmérésben való részvétel nem kötelező, mindössze egy lehetőség a helyi vállalkozások számára.


Szívós László  
polgármester

© 2015 Kreatív-Webmester. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Please publish modules in offcanvas position.