infoblokk kedv final RGB KA

Munkalehetőség a Csaba Metálban

 

A Csaba Metál Zrt. Fémszerkezetgyár 2016. február 1-től elindítja közvetlen

dolgozói buszjáratát Okány községből a Csaba Metál Zrt. telephelyére és vissza.

Egyidejűleg felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy munkavállalási lehetőséget ajánl. Ezen lehetőségek a következő szakmákat érinti:

-      CO hegesztő                            - Géplakatos

-      Gépi forgácsoló                      - CNC forgácsoló

-      Ipari festő                               - Élhajlító

Ezen kívül arra is felhívja a figyelmet, hogy a fent felsorolt szakmák esetén és egyéb műszaki ismeretek munkakörökben betanítást vállal, és a jelöltek megfelelőssége esetén hosszú távú munkalehetőséget kínál.

Jelentkezés folyamata:

A jelöltnek meg kell küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy postai úton a Csaba Metál Zrt. Fémszerkezet Gyár 5520. Szeghalom, Kinizsi út 76. szám alá önéletrajzát, illetve telefonon való elérhetőségét.

Minden jelentkezővel a cég felveszi a kapcsolatot. Jelentkezés feltétele minimum valamilyen szakmával való rendelkezés. (Előny ha a jelöltnek szakmai műszaki ismeretei vannak.)

Ha a jelöltet a beadott önéletrajz és a cég kollegáival történt személyes elbeszélgetés után alkalmasnak találja a cég a betanítás megkezdésére akkor erről a jelölt értesítést kap.

A betanítási idő 3 hónap. Ezen idő alatt a cég a munkavállalóval munkaszerződés köt próbaidővel. Próbaidő ideje alatt a jelölt órabére 639 Ft/óra.

A betanulási idő sikeres elvégzését követően amennyiben a jelölt alkalmassá válik a nevezett szakmák valamelyikében való munkavégzése a cég 742.-Ft/órabér, határozatlan idejű szerződés köt.

Bármilyen kérdése van a fentiekkel kapcsolatban:

Felteheti a 06-66/371-441 128-as melléken Lovászné Sípos Emília kolléganőnél vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címen.

© 2015 Kreatív-Webmester. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Please publish modules in offcanvas position.